חשוב מאוד להיות ב-state of mind של פוריות ויצירתיות, בעיקר בביוץ. בסטרס מערכת הפריון תהיה הראשונה "להסגר". מעבר לבדיקות המערביות שעליך לעשות, המעקבים וכו' שלא מפחיתים מעוצמת הסטרס לעתים- חשוב מאוד לתחזק את הפן הרגשי והתנועתי. חשוב מאוד שיהיה לך מישהו לדבר איתו בתקופה הזו- אם זו חברה, בן זוג, אמא או מכרה שהיתה במקום שאת נמצאת בו- מישהו שיוכל להכיל אותך ולהדגיש עבורך את האור שבדרך. שמירה על תנועה באזור הרחם- חוסר תנועה אפילו למשל ג'ינס צמוד במיוחד, משפיעה על בריאות אגנית. מה מומלץ אם כן? רכיבה על אופניים, ריקוד- ריקודי בטן, זומבה, כל ריקוד שהוא מבורך, ריצה, שחיה, חישוק, פיתה וכל העולה על דעתך. הצורך להכנס להריון מגיע מהרחם, בו טמון הידע שלנו, האנימליסטי- איך להניק, איך להכנס להריון וכו'. כל היצר הבסיסי של הטבע.
מה לעשות עם הסטרס? דאגי לעשות פעילויות ביומיום שאת מרגישה איתן בנוח, שמשמחות אותך, להיות בחברת אנשים שאת חשובה להם ושאכפת להם ממך, צאי להליכה עם מוסיקה שאת אוהבת. המנעי עד כמה שניתן מלקרוא עיתונים או לגלוש באתרי חדשות- הוספת סטרס שאת לא זקוקה לו. כמובן שגם באמצעות עיסוי אפשר להקל מאוד על הסטרס, ובתוספת של דיקור סיני וצמחי מרפא סיניים מתקבלת תמיכה נהדרת בתהליך ואף מומלץ לקבל טיפולי דיקור באופן שוטף, וכמובן להמשיך במהלך ההריון לתמיכה, חיזוק והזנה מיטבית לתקופה המדהימה שתגיע.
חשוב לי לציין- כי בתהליך כזה עליך להיות סבלנית, ולדעת שגם עליך להרתם לתהליך, כולל כמובן מעקב אחר הביוץ וקיום יחסי מין בזמן (בין היום ה-10-20, יום כן – יום לא)
אשמח מאוד להיות שם בשבילך בתקופה הזו.
Comments